Dalam artikel ini terdapat chord gitar dan lirik dari lagu yang berjudul Ojo Nangis, lengkap dengan video klipnya. Lagu Ojo Nangis dibawakan oleh penyanyi asal Yogyakarta, Ndarboy Genk. Mbiyen mbok perjuangke saiki mbok sia siake aku sing slalu ono pas kowe loro pas kowe durung sopo sopo

Aku wis jogo ati kowe dolanan neng mburi kabeh sing tak perjuangke sio sio kowe milih karo sing luwih mulyo Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe mending pisah.. aku wes ra betah wes kebacut getun kulo nderek langkung tresno wis rampung Ojo nangis.. sing uwes yo uwes seng ilang ben ilang cukup aku kelaran laran

Aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah kowe bakal ngerti larane naliko di tinggal pas jeru jerune Kudune ngati ati opo meneh yen bab ati kudu mlaku dewe dewe larane tak tanggung dewe Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe mending pisah.. aku wes ra betah wes kebacut getun kulo nderek langkung tresno wis rampung

Ojo nangis.. sing uwes yo uwes seng ilang ben ilang cukup aku kelaran laran Aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah kowe bakal ngerti larane naliko di tinggal pas jeru jerune kowe bakal ngerti larane naliko di tinggal pas jeru jerune Artikel ini merupakan bagian dari

KG Media. Ruang aktualisasi diri perempuan untuk mencapai mimpinya.